Akademia Widoczni ??‍? ma dla was kolejny webinar! Tym razem postanowiliśmy wesprzeć tych, którzy na co dzień borykają się zdalnym zarządzaniem swoim zespołem. Naszymi gośćmi w piątkowym webinarze "Jak zarządzać zespołem w czasie pandemii?Praca zdalna w praktyce " byli Nikolay Kirov-Priv i Kaja Prystupa-Rządca. ➡ jak zadbać o samopoczucie i motywację swoich pracowników? ➡ w jaki sposób kontrolować wykonywanie zadań? ➡ jak integrować zespół zdalnie i efektywnie? Sprawdźcie, co radzą nasi goście! Cała relacja z webinaru oraz nagranie ? dostępne są tutaj: https://widoczni.com/blog/jak-zarzadzac-zespolem-zdalnym-webinar-akademii-widoczni
2020-12-02, 16:10
➡ jak zadbać o samopoczucie i motywację swoich pracowników?
➡ w jaki sposób kontrolować wykonywanie zadań?
➡ jak integrować zespół zdalnie i efektywnie?
Sprawdźcie, co radzą nasi goście!