Co się stanie, gdy awansujesz ?na menadżera, lidera zespołu czy dyrektora? Osiadasz na laurach? Szkolisz innych, a sam/sama stoisz w miejscu ?? Nie w agencji widoczni ‼ U nas to czas na intensywny rozwój w zakresie kompetencji menadżerskich i umiejętności niezbędnych przy tak szybko rosnących zespołach. Stawiamy na szkolenia z praktykami, dlatego szkolenie z zarządzania zespołem z naszymi team liderami poprowadził ?‍? Jerzy Zdanowski. Ponad 2⃣0⃣letnie doświadczenie na stanowiskach dyrektorskich w międzynarodowych korporacjach, ogromne sukcesy w budowaniu zespołów i optymalizacji procesów w firmach, sprawiają, że szkolenia Jurka kipią praktyczną wiedzą ??. Serdecznie dziękujemy ? za merytoryczne i wyczerpujące szkolenie, które z pewnością jeszcze bardziej wpłyną na efektywność naszego zespołu ?‍??. A jak jest u Was w firmach? Jesteśmy ciekawi, z czego się szkolicie na najwyższych stanowiskach i jakie kompetencje Waszym zdaniem powinien zdobywać nowoczesny menadżer :)
2021-03-17, 17:02