Mamy to ??! Jesteśmy finalistami w jednym z najbardziej prestiżowych konkursów branżowych European Search Awards 2021. Zostaliśmy nominowani w kategorii na najlepszą kampanię FMCG wśród dużych agencji. Jury konkursu doceniło efekty naszych działań z zakresu pozycjonowania, które prowadzimy dla sklepu Alezwierzaki.pl. Nasz klient odnotował 157,09% wzrostu przychodu ?? w ciągu pół roku! Widzimy się na finale online #ESA online 27 maja! Trzymajcie za nas kciuki! Na gratulacje zasłużyły także pozostałe polskie agencje ?: Bluerank, Up&More, Senuto Kompan.pl, Elephate, Result Media, PromoTraffic, Ideo Force, Harbingers, Eactive, Semahead, Grupa TENSE, K2 Precise, Whites Agency, They.pl, Sempai, Onely Wszystkich nominowanych znajdziecie na: https://lnkd.in/dijYXtE #zawszewidoczni #EuropeanSearchAwards2021 #EUSearchAwards
2021-03-29, 13:36

Widzimy się na finale online #ESA online 27 maja! Trzymajcie za nas kciuki!

Na gratulacje zasłużyły także pozostałe polskie agencje ?:

Wszystkich nominowanych znajdziecie na: https://lnkd.in/dijYXtE

#zawszewidoczni #EuropeanSearchAwards2021 #EUSearchAwards