PORADY BRANŻOWE DLA MAŁYCH FIRM!
PORADY BRANŻOWE DLA MAŁYCH FIRM! Czy mała firma i marketing internetowy idą w parze? Jakie strategie marketingowe będą najkorzystniejsze w tym roku w mniejszych przedsiębiorstwach? Na jakie marketingowe zmiany trzeba się przygotować? Odpowiedzi na te pytania udzieliło 6⃣ doświadczonych praktyków z branży: ✅Mateusz Calik z Delante Online Marketing ✅Maciej Dutko z AkademiaInternetu.pl ✅Sebastian Jakubiec z websem ✅Michał Więcław z Grupa TENSE ✅Marcin Wsół z MarcinWsol.pl ✅Mariusz Wesołowski Zapraszamy do lektury: https://widoczni.com/blog/2018-marketing-internetowy-a-mala-firma-6-opinii-z-branzy
2018-02-06, 12:50
PORADY BRANŻOWE DLA MAŁYCH FIRM!

✅Mateusz Calik z Delante Online Marketing
✅Maciej Dutko z AkademiaInternetu.pl