8⃣ PORAD OD 8⃣ EKSPERTÓW (update)
8⃣ PORAD OD 8⃣ EKSPERTÓW (update) Czy mała firma i marketing internetowy idą w parze? Jakie strategie marketingowe będą najkorzystniejsze w tym roku w mniejszych przedsiębiorstwach? Na jakie marketingowe zmiany trzeba się przygotować? Odpowiedzi na te pytania udzieliło 8⃣doświadczonych praktyków z branży: ✅Mariusz Łodyga ✅Maciej Dutko Maciej dutko ✅Marcin Wsół ✅Daniel Bossy ✅Michał Więcław ✅Sebastian Jakubiec ✅Mateusz Calik z Delante Online Marketing ✅Mariusz Wesołowski Zapraszamy do lektury: https://widoczni.com/blog/mala-firma-i-marketing-internetowy-6-branzowych-porad-na-ten-rok
2018-02-07, 10:18
8⃣ PORAD OD 8⃣ EKSPERTÓW (update)

✅Mariusz Łodyga
✅Maciej Dutko Maciej dutko